Nie wiem kto decyduje w tym kochanym Piotrkowie ale kolor autobusów nie odpowiadam barwą flagi miasta, która jest biała z pasami czerwonym i niebieskim oraz umieszczonym na niej herbem? Jakoś nie mogę tam znaleźć koloru zielonego.
Ciekaw jestem ile czasu potrzebuje taki twardy "pieszczoch", znaczy się elektryk żeby pochłonąć 2000 kWh, bo taki będzie limit tańszego prądu dla ogromnej większości na cały rok 2023. A będzie ich całkiem sporo tych twardzieli.
Q po to że w Bujnach mieszka dużo waszych mieszkańców może dlatego w innych miastach są linie podmiejskie a tak wogole to lepiej wyglądają niż ta wasza roosweelta wstyd żeby droga lepsza była na wsi niż w miescie
A dlaczego nikt nie pisze o rozkładach może by poszerzyć i uzupełnić o pętle do Bujen aby cały czas te nowe jezdzily
Niestety, to nie dla nas,jesteśmy jako społeczeństwo piotrkowskie cofnięte do XIX wieku przez obecną władzę miejską.Dla nas tylko furmanki.Prrrr.Wiooo.Patataj patataj.
Mówię wejdę poczytać komentarze może będzie coś ciekawego i jak zwykle nie zawiodłam się..
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!